Αρθρογραφία

10 λόγοι για να επιλέξεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό

By 13 Ιανουαρίου 2022 No Comments

 

 

Study abroad – think global & shape your future with Career Up !!

 

 

  1. Οφέλη για την Προσωπική σου Ανάπτυξη

Σπουδάζοντας στο εξωτερικό θα διευρύνεις τις γνώσεις σου, θα τελειοποιήσεις μία ή και δύο ξένες γλώσσες, θα γνωρίσεις νέους φίλους από διαφορετικές χώρες, θα εκτιμήσεις νέους πολιτισμούς, θα ξεπεράσεις τις προκλήσεις της ζωής σε άλλη χώρα και θα κατανοήσεις καλύτερα τον κόσμο.

 

  1. Υψηλής Ποιότητας Εκπαίδευσης – Υψηλής Ποιότητας Ακαδημαϊκές Γνώσεις

Πολλά Πανεπιστήμια του εξωτερικού διαθέτουν διεθνή φήμη για το επίπεδο σπουδών τους και μάλιστα κατατάσσονται στα καλύτερα παγκοσμίως.

 

  1. Ποικιλία αντικειμένων σπουδών

Επιλογή αντικειμένου σπουδών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πρόγραμμα σπουδών συνδυάζοντας δύο επιστήμες ταυτόχρονα.

 

 

  1. Υψηλά Πρότυπα Διδασκαλίας – Καινοτόμες Μέθοδοι Διδασκαλίας

Ως φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να διδαχθείς από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και  θα αναπτύξεις πολλαπλές δεξιότητες όπως επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες, αναλυτική ικανότητα, κριτική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων,  ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

 

  1. Νέες Κουλτούρες

Ως φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να έρθεις σε επικοινωνία με  φοιτητές από όλο τον κόσμο και να  αλληλεπιδράσεις  με νέους πολιτισμούς και  κουλτούρες σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

 

  1. Άριστες γλωσσικές δεξιότητες

Σπουδάζοντας σε αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο θα τελειοποιήσεις τη χρήση της αγγλικής γλώσσας, η οποία είναι η επίσημη παγκόσμια γλώσσα. Ταυτόχρονα θα μάθεις τη γλώσσα της χώρας υποδοχής, Ιταλικά ή Ισπανικά ή Ολλανδικά εάν σπουδάσεις σε μία από αυτές τις χώρες.

 

  1. Δεξιότητες για την Επαγγελματική σου Ανάπτυξη

Σπουδάζοντας  στο εξωτερικό  θα αναπτύξεις  διάφορες πτυχές των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων, όπως η παρουσίαση και η δημόσια ομιλία, η διαπραγμάτευση, η ακαδημαϊκή γραφή και η μη λεκτική επικοινωνία.

 

  1. Διεθνής αναγνώριση του πτυχίου

Θα αποκτήσεις πτυχίο το οποίο είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως κι αυτό θα ωθήσει την επαγγελματική σου καριέρα.

 

  1. Ευκαιρίες Καριέρας

Η απόκτηση πτυχίου από αναγνωρισμένο και διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο σε οδηγεί στην πιο εύκολη και γρήγορη απορρόφηση και ενσωμάτωση στις διεθνείς αγορές εργασίας.

 

  1. Πώς μπορεί να σε διαμορφώσει ως προσωπικότητα

Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η αυτογνωσία! Γίνεσαι πιο σίγουρος απέναντι στον κόσμο! Βγαίνεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και τολμάς να κάτι εντελώς νέο! Θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ζωής!